Güncel Haberler

1 Mayıs’ta Ankara’da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak – Son Dakika Türkiye Haberleri

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Anadolu Meydanı'nda 11.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik için güvenlik önlemleri alındı.

Bu nedenle bugün saat 23.00'ten itibaren ihtiyaç duyulması halinde Anıt Caddesi'nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu Meydanı arasındaki kısmı ve caddenin tamamı ve ona açılan sokaklar ile Anıt Caddesi ve ona açılan sokaklar da kapatılacak. yarın saat 9.00'dan itibaren açılıyor. Etkinlik sonuna kadar tüm cadde ve sokaklar çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Yarın saat 09.00'dan itibaren gerekirse Genç Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ile Anıt Caddesi kesişimi arasındaki kısmı ve buraya açılan tüm cadde ve sokaklar, Dögol Caddesi'nin Beşevler kavşağı ile Piazza Anadolu arasındaki kısmı ve buraya açılan caddeler/yollar Alanın tamamı çift yönlü trafiğe kapatılacak.

GMK Bulvarı'nın Strazburg kavşağı ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü ve bu alana giden tüm yollar çift yönlü olup, yanal varyantları Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne ve Kazım Karabekir Caddesi'nden Celal Bayar Bulvarı'na bağlantıyı sağlamaktadır. Hipodrom Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan varyantlar ve Kazım Karabekir Caddesi'nden Hipodrom Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ve Kazım Karabekir Caddesi'nden İstanbul Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar ile Kazım Karabekir Caddesi'nin İstanbul Caddesi ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü çift araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca Anadolu Meydanı Ankaray durağı da etkinlik sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking