Güncel Haberler

Ablasını öldüren, eniştesi ve yeğenlerini yaralayan şüpheli, ‘Kimseyi sağ bırakmayacağım’ demiş – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kaza, 26 Ağustos'ta Ereğli İlçesi Sarıkorkmaz Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Oğuz Şen, kendisinden para isteyen ablası Emine Sezer ve birlikte yaşadığı kayınbiraderi İhsan Sezer ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şen, ablası, eniştesi ve yeğenleri Berat ile Sude'yi bıçakla yaraladı. Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 4 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Sezer hastanede hayatını kaybetti. İhsan Sezer'in tedavisi Bolu'daki, Sakarya'daki Berat Sezer ve Zonguldak'taki Sude Sezer'deki hastanelerde sürüyor.

“HEPSİNİ HAVLUYLA TEMİZLEDİM”

Kazaya tanık olan ve yaralılara ilk müdahaleyi yapan esnaf Ömer Celepci, o anları anlatarak şöyle konuştu: “Önceki akşam temiz hava almak için dükkanımdan çıktım. Dışarı çıkarken Oğuz Şen'i elinde bıçakla gördüm. “Ne oldu?” diye sorduğumda “Herkesi öldüreceğim, kimseyi sağ bırakmayacağım” diye cevap verdi. Daha sonra onu konuşturmaya çalıştım ve Law balkona çıkıp sordu. Yardım için elindeki bıçakla kaçarken eve girdiğimde herkesin üzerine havlu serdim. Celepci, “Vatandaş olarak elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Tekrar yapardım. Emine ablamız güzel bir ablamızdı. Onun ekmeğini yedik. Haklıysak, tebrikler, mekanı cennet olsun. Tartışma sürüyor, arkadaşımın elinde bıçak var, ben sadece olaya odaklanıyorum.” İçerideki vatandaşlara müdahale edip yardım etmek istedim, hayatlarını kurtarmaya çalıştım” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş