Güncel Haberler

Abdi İbrahim’den diyabet  özel ‘Bilimsel Gündem’ bülteni – SAĞLIK

Abdi İbrahim’in diyabeti özel bülten “Bilimsel Gündem”. Tıp Müdürlüğü Abdi İbrahim’in diyabete özel “Bilimsel Gündem” bülteni… Tıp alanında en son araştırmaların ve faydalı bilgilerin yer aldığı, diyabete özel içeriklerle yayınlanan bültenlerin son sayısında “tedaviye deneysel yaklaşım” yer alıyor. Diyabet Riski”, “Diyabet Hastalarında İdrar Yolu Enfeksiyonları” ve “Tip 2 Diyabetli Hastalara Bitkisel Beslenme Önerileri” gibi Şaşırtıcı Başlıklar. TÜRKİYE’NİN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ Abdi İbrahim Tıp Direktörlüğü’nün diyabete özel içeriklerle hazırladığı “Bilimsel Gündem” bültenleri bu hafta yayımlandı. Bu özel sayımızda hastalık ve tedavisine ilişkin en son araştırmaları ve çok faydalı bilgileri bulabilirsiniz. Hangi besinler açlık kan şekerini dengeler? Diyabet özel sayısında kısaca şu konular yer alıyor:

  • İnsülin direnci olan yetişkin katılımcılarla yapılan çalışmada 40 hastanın 20’sine bir tür larva veya plasebo bulaştı ve hastalar 2 yıl boyunca takip edildi. Elde edilen sansasyonel sonuçlara Bilimsel Gündem bülteninde ulaşabilirsiniz.
  • Bültenin bir diğer önemli konusu ise diyabet hastalarında sık görülen idrar yolu enfeksiyonlarıdır.
  • Açlık kan şekerini önemli ölçüde düşüren besinler, Bilimsel Gündemin diyabet özel bülteninde de yer alıyor.

Spotify ve YouTube’a da yüklendi Popüler tıp alanındaki tüm yeni gelişmelerin sade, anlaşılır ve bilgilendirici bir yapıyla kamuoyuyla paylaşıldığı bültenler, KVKK onaylı 25 bin kişiye e-posta yoluyla gönderiliyor. Abdi İbrahim’in internet sitesinde, Türk ve yabancı bilim insanlarının ve tıp alanındaki gelişmelerin paylaşıldığı referans kaynakları olan bültenler yayınlanmaktadır. Ayrıca her yeni sayı Spotify’a podcast formatında yükleniyor ve bu podcast’ler daha sonra Youtube’da paylaşılıyor. Abdi İbrahim’in Bilimsel Gündem bültenlerine aşağıdaki adreslerden ulaşılabilir:
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking