Güncel Haberler

Ahlat’a engelliler ve aileleri, Gazze yararına kermes düzenledi

Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi’nde açılan yardım pazarı ilgi gördü.

Engelli vatandaşların ve ailelerinin hazırladığı yöresel yemekler, tatlılar ve el sanatları kurulan hayır pazarında satışa sunuldu.

Dernek Başkanı Neslihan Akdemir, yaptığı açıklamada, etkinliğin 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla düzenlendiğini söyledi.

Çarşının gelirini Gazze’deki mağdurlara göndereceklerini belirten Akdemir, şöyle konuştu:

“Çok güzel bir atmosfer vardı. Engelliler Günü vesilesiyle bu kez Filistinli kardeşlerimize yardım etmek istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı günler olması temennisiyle. Bir gün değil, her gün anılsınlar. Dernek olarak engelleri birlikte aşıyoruz. Projemiz kapsamında kursumuzda engellilerin yaptığı ürünler açıldı “Engelli ailelerin yaptığı yöresel lezzetler de var ve engellilere de sunuluyor. satış.”

[Fotoğraf: AA]

Vatandaş Aysel Yılgar, engelliler ve ailelerinin Filistin’e fayda sağlamak amacıyla düzenlediği yardım pazarında çok sayıda güzel ürünün bulunduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Çarşıya Kaymakam Batuhan Bingöl, Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Meslek Yüksekokulu Müdürü Harun Koçak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Karteler, İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, kurum başkanları ve vatandaşlar katıldı. .

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking