Güncel Haberler

AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç'ın eleştirilere tepkisi tartışmalara yol açtı: Babanız mı, dedeniz mi yol açtı size?

AK Karabük Partisi Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar ilçe kongresinde yaptığı konuşmada kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Eskipazar'da yatırımların atıl kaldığı yönündeki eleştirilere de tepki gösteren Keskinkılıç, şunları söyledi:

“Bazı sorunlar var. Bunlardan biri de Eskipazar Devlet Hastanesi. Orada heyelan vs. oldu. Son aşamaya hep birlikte ulaşmış olmayı umuyoruz. Bunu da yapacağız. O sitede birçok teknik raporun hazırlanması gerekiyordu.

Son bakanla konuya geldik. Geldik, toprak analizleri, arazi etütleri yapıldı. Arkadaşlar yeni bir şey yapmak kolaydır ama yapılıp yıkılmış bir şeyi toparlamak gerçekten zordur.

İkinci bir sorun daha var; Mermer Kavşak sorunu. Mermer Kavşağı'nda da iki proje üzerinde çalışıyoruz. Bunlardan biri aydınlatma sorunu, diğeri ise Eskipazar kavşağından geçiş sorunu. Elbette elimizden geldiğince araştıracağız ama önce aydınlatma sorununu fark etmiş olacağız. Bütün bunlar tek tek yapılacak.

Bu ülkede saçma sapan konuşan, hiçbir şey yapmayan çok boş insan var. İnsanın tek bir çivisi yok, toprağa çakacak tek bir çivisi yok. Tek hissesi olmayan bir alan. Adam bara gelip boş boş konuşuyor.

Allah aşkına boş adamların boş konuşmalarına kulak asmayın. Bu ülke neden kaybetti? İki şeyi kaybetti. Birlik ve beraberlik sağlanamadı. İkincisi boş, boş konuşanların sözlerinin gerisinde kaldı.

İki şeyden kurtulacağız. Birlik olacağız, birlikte olacağız. Boş konuşan boş adamların saçmalıklarını dinlemeyeceğiz. Adam gelip yalan ve yalan söylüyor. Kocaman bir fabrikanın temelini atıyoruz, adam oraya geliyor, başka bir şeyden bahsediyor. Barda oturuyor ve vaaz veriyor. Demek Allah'tan korkuyorsunuz. Sosyal medyada yazıyor ve diyor ki: “Ne yaptın?” Memleketimize geldiğimizde OSB’ye gidiyoruz. Bakın, orada ne yapıyoruz? O yolları baban mı açtı? Büyükbaban mı açtı? O kamyonlar, o ekskavatörler, o temeller nereye gitti? Allah'tan korkun.

“Giriş yaptın mı?” diye soruyorum. ve “Bakmadım” diyor. O zaman neden bahsediyorsun? Boş bir adamın boş yolcusu. Edirne'ye gittin mi diyorum? “Gittim ve fotoğraf çektim” diyor. Bunu kim yapmıştı? Bunu baban mı yaptı? Bunu kim yapmıştı? Bu ülkede bu boş adamlar, bu boş konuşanlar bu ülkeden uzak durmalıdır. “Boş konuşarak bu ülkeyi bu duruma getirdiler.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber