Güncel Haberler

Allah şehadeti helalin haramın ayrışmadığı o pahalı evlere nasip etmiyor

Pençe-Kilit operasyonlarında şehit olan askerlerden biri piyade sözleşmeli er Yasin KaracaAKP’den babasının Tokat’taki eviyle ilgili skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Dün iktidara yakın yeni gündoğumu kaydeden İsmail Kılıçarslan “İnsanın olduğu yerde sınıf da olacaktır, dolayısıyla ‘sınıf ayrımı’ da varlığını sürdürecektir.” Söz konusu evle ilgili olarak ise şöyle anlatmaya çalıştı: Abdurrahman Uzun İnanılmaz ifadeler kullandı.

AKP’nin sosyal medyada en büyük isimlerinden biri olarak anılan ve “Beyaz Trol” lakaplı Uzun, Karaca’nın evinin sıvasız ve bakımsız hali nedeniyle eleştirildi. “Evet, bu ülkede kerpiç evlerden, sıvasız evlerden hep şehitler çıkmıştır. Allah o evlere şehitlik gibi bir rütbe bahşetmiştir.” Şunu söylemekten çekinmedi:

Uzun, konuyla ilgili paylaşımında: “Ne yazık ki şehitlik lüks evlerden, 20-30 milyon liraya mal olan perde duvarlı büyük inşaatlardan gelmiyor. Bunlar sizin açınızdan yoksul evleri gibi görünüyor değil mi? Burada size katılmıyoruz. Bu evler bunlar. zengin evler. Zenginliğin sadece paradan ibaret olduğunu sanıyorsunuz. Evet, belki de budur.” Evlerin sıvası yoktur, duvarları tuğladan yapılmıştır. Ama bu evlerde cesaret, din ve inanç var. İşte bu yüzden Allah bu evlerin erkeklerine şehadet bahşediyor. Helal ile haramın birbirinden ayrılmadığı o pahalı evleri Allah nasip etmez. dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking