Güncel Haberler

Canik’te Son Teknoloji Cihazlarla Tedavi Hizmeti – GÜNDEM

AK Cumhur İttifakı Partisi’nin Canik Belediye Başkanı ve Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ilçemize kazandırdık.”

Canik Belediye Başkanı ve AK Millet İttifakı Partisi’nin Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’nın vatandaşların hızlı ve yerinde hizmet alabilmesi için ilçeye kazandırdıkları yatırımlar ilgi uyandırmaya devam ediyor. Canik Belediye Başkanı ve Canik Millet İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde vatandaşların ağız ve diş sağlığına ilişkin tüm tedavilerinin yapıldığını belirterek, şunları söyledi: “Diş hastanesinde vatandaşlarımıza tedavi hizmeti sunduk. En son teknolojik cihazlarla donatılmış birimler.” .

Geniş servis alanı

Canik Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nın Canik belediye başkan adayı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımız Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde çevre ilçelere gitmeye gerek kalmadan rahatlıkla ağız ve diş sağlığı hizmeti alabiliyorlar” dedi. Canik’in sağlık yatırımları açısından şehrin merkezi haline geldiğini sözlerine ekledi. Canik Belediye Başkanı ve Canik Millet İttifakı AK Parti belediye başkan adayı İbrahim Sandıkçı, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın yerinde hizmet alabilmesi için yaptığımız çalışmalar kapsamında Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ilçemize kazandırdık. Villamız Şehr-i Canik bünyesinde hizmete sunduğumuz Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde, son teknoloji cihazlarla donatılmış diş ünitelerinde hemşehrilerimiz ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm tedavileri gerçekleştirmektedir. 9008 m2 proje alanı üzerinde tamamlanmıştır. “Villamız Şehr-i Canik bünyesinde Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü ve ona bağlı birimler vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Canik Millet İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya ziyaret programında AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cihan Kocabaş da eşlik etti.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking