Güncel Haberler

CHP Burhaniye 2024-2029 Dönemi Proje ve Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Toplantısı Yapıldı – GÜNDEM

CHP Burhaniye ve Meclis üyesi adaylarının 2024-2029 dönemi projesinin tanıtım toplantısı, Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye belediye başkan adayı Ali Kemal Deveciler’in ev sahipliğinde Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Balıkesir Başkan Yardımcısı ve Organizasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP’li Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım ve binlerce Burhaniyeli Kendilerini CHP’ye adayanlar. organizasyon sağlandı.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Değiş ve Geliştir Burhaniye” vizyonuyla yeni projelerini ve Meclis aday adaylarını kamuoyunun bilgisine sundu. Benimsediği ortak akıl yönetim anlayışını dile getiren Başkan Deveciler, şöyle konuştu: “Burhaniye’nin değişimi ve gelişimi için değerli projelerimizi vatandaşlarımızla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Oldukça başarılı bir ekip oluşturduk. Geride bıraktığımız 5 yıllık sürecin arkasındayız. Sağduyuyla yönettik. Sosyal belediyecilik anlayışında öncü bir belediye.” Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Akın’la birlikte hemşehrilerimizin teveccühü ile 31 Mart’ta göreve başlayarak sizlere hizmet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Toplantının Burhaniye’nin geleceğine yön verecek stratejik planın somut adımlarla buluştuğu önemli bir platform olduğu kaydedildi.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking