Güncel Haberler

Cumhuriyet Bayramı törenindeki sözleri sosyal medyaya yansıyan öğretmen gözaltına alındı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bazı medya kuruluşları/yayınlar ve sosyal medya hesaplarında, 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında özel bir okulda yapılan konuşma sırasında çekilen görüntülere yer verildiği belirtildi.

BAŞSAVCI’NIN TALİMATLARIYLA FAALİYET KABUL EDİLDİ

Açıklamada, eylemin Antalya Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, sosyal medya hesaplarında konuşmayı yapan kişinin öğretmen olduğu, konuşmasının “Türkiye Yüzyılı”na yönelik olduğu yönündeki yorumlar üzerine yapıldığı, Bir eğitim kurumunda siyaset yapıldığı, birlik ve beraberliği zedeleyen bölücü bir tutum sergilendiği öğrenildi.

Açıklamada, Antalya Emniyet Müdürlüğü Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin şahsın kimlik tespiti için çalışma yaptığı ifade edilerek, şöyle denildi: “Soruşturma sırasında EK isimli şüpheli 30 Ekim’de yakalandı ve şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. ” “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan. ifadelerine yer verildi. (AA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Nijerya'da dehşet!  70'den fazla ceset ve çok sayıda insan iskeleti bulunduNijerya’da dehşet! 70’den fazla ceset ve çok sayıda insan iskeleti bulundu
İstanbul'da otoparka kanlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralıİstanbul’da otoparka kanlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Maç pompalı tüfekle kötü bitti!  12 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiMaç pompalı tüfekle kötü bitti! 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking