Güncel Haberler

Emirhan İlkhan’dan Fenerbahçe maçı sonrası isyan! ”Biz bu ligin figüranı değiliz”Medipol Başakşehir

Başakşehirli futbolcu Emirhan İlkhan, F.Bahçe maçının ardından konuştu.

“BİZ BU ŞAMPİYONLUK RAKAMLARI DEĞİLİZ”

Emirhan İlkhan, açıklamasında şunları söyledi: “90 dakika iyi mücadele ettik. Beklenmedik bir kırmızı kart gördük. Sonraki süreç çok zorlaştı. Fenerbahçe’ye karşı 10 kişiyle mücadele etmek zor. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Yaptım.” Bakalım penaltı mı değil mi? Şanssız penaltıyla skor 1- “0 puan kaybettik. Büyük takımlardan penaltı çalmak daha kolaydır. Biz de bu şampiyonada figüran değiliz. 90 dakika boyunca mücadele ettik. Sonuç 1-0 oldu. Konyaspor maçından 3 puanla çıkacağız.” dedi.

“1 PUAN ALMAK ÜZERE OLDUK, ÜZGÜNÜZ”

ee03ec11-cf80-4c73-a8d8-40b59d2c632f

Emirhan İlkhan da şunları söyledi: “Fiziksel olarak hazır bir takımız. Teknik direktörümüzün önerdiği taktiklerle savunmayı 5’e çıkardık ve kanalları kapattık. Fenerbahçe mutlaka pozisyon bulurdu, buldu da… Defansif anlamda iyi bir performans sergiledik. “Penaltıya kadar gol yemedi. Eğer penaltı olmasaydı belki bir daha gol yiyemeyecektik ve 1 puan alacaktık. “Onu alırdık, özür dileriz.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sergen Yalçın'dan açıklamalar!Sergen Yalçın’dan açıklamalar!
Deniz Türüç'e inanılmaz sözler!  ''Fenerbahçe'den düşmanlık...''Deniz Türüç’e inanılmaz sözler! ”Fenerbahçe’den düşmanlık…”
Batshuayi, F.Bahçe'yi iplerden kurtardı!Batshuayi, F.Bahçe’yi iplerden kurtardı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking