Güncel Haberler

“Hazır olmalıyız” diyerek uyardı: Rusya NATO’yla savaşacak mı?

Medvedev sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ÖZEL BALİSTİK VE SEYİR FÜZELERİ KULLANILACAK”

Açıklamasını sürdüren Medvedev, bazı NATO üyesi ülkelerin ısrarla “Rusya’ya karşı savaşa hazır olmalıyız” dediğini ancak Rusya’nın NATO veya AB üyesi ülkelerle çatışma planının olmadığının altını çizdi.

Medvedev, “Allah korusun, böyle bir savaş çıkarsa ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak için özel savaş başlıklı balistik ve seyir füzeleri devreye girecek” dedi.

Medvedev, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sunak, Scholz, Macron, Norveç, Finlandiya, Polonya ve diğer NATO liderleri ısrarla şunu söylüyor: “Rusya’ya karşı savaşa hazır olmalıyız.”

Rusya, NATO ve AB üyesi ülkelerle çatışmanın planlarda olmadığını defalarca vurgulasa da bu konuşma hala devam ediyor. Sebepler ortada.

Ukrayna’ya milyarlarca dolar harcamayı haklı çıkarmak için seçmenlerin dikkatini dağıtmak gerekiyor. Avrupa’ya yayılan ve şu anda halkını terörize eden ölmekte olan bir ülkede savaşa büyük miktarlarda para harcanıyor.

“DAHA FAZLA TANK, FÜZE VE İHA ÜRETMEMİZ GEREKİYOR”

Bu yüzden bu devletlerin başkanları şunu her gün vurguluyor: Rusya’ya karşı savaşa hazırlanmak ve Ukrayna’ya yardım sağlamaya devam etmek zorunludur, bu nedenle daha fazla tank, füze, insansız hava aracı ve diğer silahlar üretmek gerekiyor.

Ancak Avrupalı ​​patronların tümü vatandaşlarına alaycı bir şekilde yalan söylemez. Eğer – Tanrı korusun! – Böyle bir savaş çıkarsa Özel Askeri Harekât senaryosuna göre gerçekleşmeyecektir. Toplarla, zırhlı araçlarla, insansız hava araçlarıyla ve elektronik harple siper savaşı yapılmayacak.

“NATO ÇOK BÜYÜK BİR ASKERİ BLOK”

NATO çok büyük bir askeri bloktur, İttifak üyesi ülkelerin toplam nüfusu 1 milyar civarındadır ve toplam askeri bütçeleri 1,5 trilyon dolara kadar çıkabilmektedir.

“BALİSTİK VE SEYİR FÜZELERİ ATEŞLENDİ”

Askeri yeteneklerimiz kıyaslanamaz olduğundan başka seçeneğimiz olmayacak. Yanıt asimetrik olacaktır. Ülkemizin toprak bütünlüğünün korunması amacıyla özel harp başlıklı balistik ve seyir füzeleri devreye alınacaktır. Askeri doktrin bizim belgelerimize dayanmaktadır ve herkes tarafından bilinmektedir. Ve bu tam olarak Kıyamettir. Her şeyin sonu.

Bu nedenle Batılı politikacılar seçmenlerine acı gerçeği söylemeli; Onlara gerçekte ne olacağını açıklamanız gerekiyor.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kurum, son ücreti şöyle açıkladı: Kurum, “CHP’nin araştırması bunu kanıtlıyor” diyerek nihai oranı açıkladı!
Kalıcı akciğer hasarına neden olabilirKalıcı akciğer hasarına neden olabilir
Sedat Ocakçı'nın FETÖ bağlantısı dikkat çekti, emekli tuğgeneral de gözaltındaSedat Ocakçı’nın FETÖ bağlantısı dikkat çekti, emekli tuğgeneral de gözaltında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking