Güncel Haberler

İstanbul Büyük Otobüs Terminali'ndeki kreşlerin “dönüş” yoğunluğu: “Allah İstanbul trafiğine yardım etsin” – Son Dakika Türkiye Haberleri

Yarın Türkiye'de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk dersinin zili çalacak. Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle memleketlerine gidip İstanbul'a dönenlerin akını yaşandı.

Eğitim-öğretim yılının başlamasına bir gün kala seyahati tercih eden bazı vatandaşlar bilet bulmakta zorlandıklarını söyledi. Dönüşlerin yoğunluğu nedeniyle otogar girişinde ve içinde trafik sıkışıklığı yaşandığı görüldü.

“ALLAH İSTANBUL TRAFİĞİNE YARDIM ETSİN”

Arife Hoşkız, küçük oğluyla birlikte memleketi Çanakkale'ye döneceğini söyledi. “Hadi Lapseki'ye gidelim. Hafta sonu oğlumla İstanbul'a geldim, şimdi evime dönüyorum. Artık okullar açılıyor. Gidiş-dönüş bilet aldığımız için Allah kolaylık versin. seyahat Otogar bugün yoğun, bundan sonra daha da yoğun olacak, biz iyiyiz.” “Bir saat seçtik” dedi.

“BİLET ALINMADI”

Bilet bulmakta zorlandığını söyleyen veli Yusuf Demir, şunları söyledi: “Ailece Çerkezköy'e gidiyoruz. Otogar dolu, bilet yok. Şu anda bir araba var, ikinci arabayı bekliyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom