Güncel Haberler

‘Kızıl Elma’ya kadar devam komutanım’ Şehit Yasin Karaca’nın görüntüleri yürek burktu! Ortaokul yıllarında şehit askeri canlandırmış

Piyade Er Yasin Karaca, Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesine PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit oldu. Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünde yaşayan Zahide-Ahmet Karaca çiftinin 7 çocuğundan bekar ve dördüncüsü Yasin Karaca’nın silah arkadaşlarıyla birlikte çektiği görüntüler ortaya çıktı.

“YOLUMUZ NEDİR KOMUTAN?”

Şehidin yanındaki komutanına sordu: “Yolumuz nedir komutan?” Yanındaki askerin “Şehitliğe giden yol” yanıtını verdiği görülürken, Karaca’nın “Kızıl Elma’ya devam komutanım” dediği görüldü.

-şehit-karaca-görüntüleri-komutanım-kızılelmaya-devam ediyor_9244_dhaphoto1

ŞEHİT ASKER REVİZE EDİLDİ

Öte yandan Şehit Yasin Karaca’nın ortaokul yıllarında okulunda düzenlenen bir programda şehit askeri canlandırdığı anların fotoğrafları yürekleri dağladı.

-şehit-karaca-görüntüleri-komutanım-kızılelmaya-devam ediyor_9244_dhaphoto2

-şehit-karaca-görüntüleri-komutamın-kızılelmaya-çıkmaya-devam ediyor_9244_dhaphoto3

(DHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Canan Karatay'ın Kilo Veremeyenler İçin Devrim Sözleri!  Önce "Bu bir kısır döngü!" dedi ve uyardı: "Vücudun en büyük düşmanı!"Canan Karatay’ın Kilo Veremeyenler İçin Devrim Sözleri! Birincisi: “Bu bir kısır döngü!” dedi ve uyardı: “Bedenin en büyük düşmanı!”
Terörist bu araçta etkisiz hale getirildi!Terörist bu araçta etkisiz hale getirildi!
Tepkisi AK Parti’den Özel’e “açıklama”ya tepki!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking