Güncel Haberler

MasterChef’ten olaylı bir şekilde elenen Metin açıklama yaptı! Burak Kaya dayanamadı

MasterChef All Star sezonunda geçtiğimiz hafta kırmızı takım ile mavi takım arasında gergin anlar yaşandı. Kırmızı Takım kaptanı Dilara’nın takımı bu haftayı galibiyetle tamamladı.

Yarışmaya veda eden isim ise Mavi Takım’da mücadele eden Metin Yavuz oldu. Yavuz’un elenmesinin ardından sosyal medyada yorumlar yağdı.

“ONURLU BİR NESİLİN TORUNUYUM”

Başarılı isim, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Bu akşam sevgili MasterChef ekibime veda ettim, MasterChef ailesinin bir üyesi olmak beni gururlandırıyor, sevgiler… Ben şerefli bir neslin torunuyum, Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyet.” dedi.

Ekran görüntüsü 2023-10-31 082519

Eski sezonun yarışmacılarından Burak Kaya da mekana kayıtsız kalamadı. Kaya, “Uyuyamadım!! Sana üzüldüm ve kızdım! Şampiyon olacaktın! Erkeklik şampiyonu oldun.”

31.10.2023 tarihli ekran görüntüsü 082557

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Oğlu Yaman büyüdü ve büyük bir adam oldu!  Bunu gören herkes aynı şeyi söylediOğlu Yaman büyüdü ve büyük bir adam oldu! Bunu gören herkes aynı şeyi söyledi
Banyoda defalarca poz verdi!  Güzelliği hayran bıraktıBanyoda defalarca poz verdi! Güzelliği hayran bıraktı
Türkiye bunu konuşuyor!  Esra Erol'u bile şok eden aldatmaca! "Kocam bu sözleri yazıyor Türkiye bunu konuşuyor! Esra Erol’u bile şok eden aldatmaca! “Kocam bir adama ‘Aşkım’ yazıyor!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking