Güncel Haberler

MHP’den Ümit Özdağ’a sert sözler! ‘Sosyal medya soytarısı’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini eleştirerek, “Bahçeli'nin okuduğu bu cümlelerin Ziya Gökalp, Atatürk ve Türkeş'in savunduğu fikirlerle hiçbir ilgisi yoktur” dedi.

BÜYÜKATAMAN'DAN ÖZDAĞ'A CEVAP: 'SOSYAL MEDYA PALYAÇO'

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Özdağ'ın sözlerine yanıt verdi. Ataman, Özdağ için “sosyal medya palyaçosu” ifadesini kullandı.

İşte Ataman'ın açıklamasından öne çıkanlar:

“Sosyal medya palyaçosu, tescilli siyasi provokatör Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Türk milletini birleştiren sözlerini bilinçli olarak çarpıtmaya çalışıyor.

Siyasi hayatı boyunca toplumu tedirgin eden, kayıtlı tuzakları, kelime oyunları ve yalanları dışında hiçbir bilgisi olmayan bu kişi, Önderliğimizin sözleriyle bölücü nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır.

Cumhurbaşkanımız Devlet Bahçeli'nin dün söylediği gibi; “Partimiz, ülkemizde yaşayan her insanı 'Türk milleti' tanımı içerisinde kucaklamakta ve hepsine aynı gözle bakmaktadır. Kökeni, dili, dini ve mezhebi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağı olan her kişi bizim can kardeşimiz ve milletimizin asli unsurudur.'

“Cumhurbaşkanımızın sözleri son derece açık olup, bölücü değil, bütünleştirici olup, sözlerinin hedefi, çeşitli kılıklara bürünen, aziz milletimizi bölmek ve bölmek amacıyla, farklı maskelerle, çeşitli cephelerde bölmeye çalışan hainlerdir. Türk milletini ayırın.”

Açıklamalarıyla Türkiye'nin birliğine özlem duyan hainlere göz kırpan, fitne kürsüsünde sözde milliyetçi maskesiyle milletimizi bölmeye çalışan Ümit Özdağ'ı bu sözlerden rahatsız eden nedir?

“Ümit Özdağ bu sözleri kabul ediyorsa o da ihanet zincirinin bir halkasıdır ve milli varlığımıza kastedenlerle aynı cephededir.”

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ankara'da şiddetli yağış devam ediyor!  Yollar çöktü, ev ve işyerlerini su bastı, vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı.Ankara'da şiddetli yağış devam ediyor! Yollar çöktü, ev ve işyerlerini su bastı, vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı.
Bazıları sigara içer, diğerleri kolonya döker - bu yöntemler ölüme yol açar!Bazıları sigara içer, diğerleri kolonya döker – bu yöntemler ölüme yol açar!
İşte bunu dünyaya böyle duyurdu!  İşte bunu dünyaya böyle duyurdu! “Barışa doğru ilerliyoruz”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking