Güncel Haberler

Okan Buruk’tan maç sonunda UEFA’ya olay yaratan tepki! ”İsviçre’nin kardeş ülkesinden Alman hakem atadılar! Rövanş maçına Azeri hakem istiyoruz…”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys mağlubiyetinin ardından konuştu. Hakem yönetimini eleştiren Okan Buruk, çok fazla kart gösterildiğini söyledi.

“RÖVAN MAÇINDA SAHADA AZERLİ HAKEM İSTİYORUZ”

Okan Buruk: “Kardeş ülke İsviçre'den bir Alman hakemi görevlendirdiler. Bize Azerbaycanlı bir hakem mi verdiler? Rövanşta sahamıza bir Azerbaycanlı hakem istiyoruz. , Bunu eşitleyecekler.”

“ABDULKERIM'İN KOLLARINI OKUYACAĞIZ”

Ekran görüntüsü_7

“Abdülkerim'in ayağından eline geldi. Bazen oyunculardan bunu bekliyorlar, kural bu, müdahale ettiğinizde iki kolunuzu kapatıp zıplamanız gerekiyor. Ayağıyla kayınca bir el otomatik olarak açılıyor. Ayağını vurdu. Oyuncunun yapabileceği bir şey yok. Onu kartla cezalandırmak da çok zor.” “Ağır oldu, ikinci sarıda oyuncuların ellerini robot gibi bağlayacağız, kırmızı kart vereceğiz. Oyunculara kollarını bağlamalı.”

“HAKEM ÇOK FAZLA KART GÖSTERDİ”

5ae6acdb-3bc1-4e41-89f0-d3e30841c479

“Kötü bir hakemlik vardı. Şampiyonlar Ligi'ne giriş aşamasında daha iyi bir hakemlik performansı beklenirdi. Bu hakem Almanya'da FIFA lisansına sahipmiş gibi hissettirmedi. Oyunu hızlandırabilirdi. Yapabilirdi.” Abdülkerim'e çok fazla kart gösterdi. İlk sarı kart çok yanlış bir karttı, bir şey yoktu, 1-0 gerideydik, topu iki adım ötede bıraktı, o kadar kolay kart. görüntülemek için… Karta yazmak bile 1 dakikanızı alır. Bazen şunu merak ediyordum: VAR'a gidecek mi?”

“TARİHİMİZDE NEUCHATEL'İN ZAFERİ VAR”

Ekran görüntüsü_5

“Maça ne yazık ki başladık ama maç sonundaki pozisyon sayılarına baktığımızda deplasmanda ve alışık olmadığımız bir sahada net pozisyonlar aldık ve 2 gol attık. Daha iyisini yapacak gücümüz var. Bundan sonra İsviçre takımlarına karşı ne kadar iyi olduğumuzu gösterdik. Bir sonraki maçta Neuchâtel galibiyetimiz var. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Bugün ellerinden geleni yapmaya çalıştılar, biz iyi bir takımız, rövanş maçında daha güçlü bir maçla hak ettiğimiz Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak için elimizden geleni yapacağız.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş