Güncel Haberler

Şans Topu sonuçları açıklandı mı, ne zaman çekilecek? Şans Topu hangi günler çekiliyor? 10 Aralık Milli Piyango sorgulama

Lucky Ball sonuç talep ekranı sorgulanıyor. Çekiliş Milli Piyango İdaresi tarafından haftada iki kez yapılmaktadır. Çekilişe katılarak şansını denemek isteyen vatandaşlar, “Şans Topu 2023’ün en iyi sayıları ve 6 Aralık 2023 Şans Topu sonuçları” ekranlarından sorguluyor. 10 Aralık Pazar günü yapılacak Şans Topu çekiliş sonuçlarını Milli Piyango resmi sitesi Millipiyangoonline.com ve haberlerimizden takip edebilirsiniz.

10 ARALIK ŞANS TOPU SONUÇLARI!

Şanslı Top çekilişinin sonuçları henüz açıklanmadı.Haftanın son Şanslı Top çekilişi 10 Aralık Pazar günü saat 20.00’de yapılacak.

10 ARALIK TOPLASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

6 ARALIK ŞANS TOPU SONUÇLARI

ŞANS TOPU HANGİ GÜNLERDE ÇEKİLİR?

Şans Topu çekilişi Milli Piyango İdaresi’nde çarşamba ve pazar günleri haftada iki gün yapılıyor.

ŞANSLI BOL NASIL OYNANIR?

Yenilenen Lucky Ball’un kuralları şu şekilde;

Bir sütunun üstünde 34, altında 14 sayı vardır. 34 sayıdan 5’i ve 14 sayıdan 1’i işaretlenmiştir.

Bir veya daha fazla sütunu çoğaltabilirsiniz.

Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

Sen al!

Kolonunuzu, kendi seçtiğiniz rakamlarla veya Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilen rakamlarla oluşturabilirsiniz. Mağazalarda satışa sunulan Lucky Ball oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellik ile kolonun altında SİZİ SEÇ kutucuğu işaretlenerek rastgele 5+1 rakamlı bir şanslı kupon oluşturulur.

Sistem oyunu!

Sistem oyunu; Birden fazla oyun kombinasyonu geliştirin. Sistem oyunu bir sütunda üst bölümden 5’ten fazla ve/veya alt bölümden 1’den fazla sayı işaretlenerek oynanabilir. Bu durumda birden fazla sütun oluşturulur. Üst kısma en fazla 10, alt kısma ise en fazla 14 rakam yazılabilir.

Çoklu beraberlik!

Çoklu Çekiliş seçeneğini seçerek birden fazla çekilişe katılabilirsiniz.

İptal etmek

Doldurduğunuz sütunu çoğaltmamaya karar vermeniz durumunda ilgili sütunun altındaki sil kutusu seçilerek sütun silinebilir.

Ne kadar artırabilirsiniz?

Şans topu haftada bir kez çekiliyor: Çarşamba günleri. Her çekilişte toptaki 34 sayıdan 5, 14 sayıdan ise 1 sayı çekilir.

Oynadığınız her sütundaki çekiliş sayıları arasından 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1’i doğru tahmin ederseniz büyük ikramiye kazanırsınız. Kim 5+1 tahmin ederse Lucky Ball ikramiyesini kazanır! Aynı jackpot kategorisinde birden fazla kazanan olması durumunda ödül havuzu, kazananlar arasında eşit olarak paylaştırılır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sevimli ama yaramaz!  İşte böyle kurtulduSevimli ama yaramaz! İşte böyle kurtuldu
Hayatını kaybeden kuryenin eşinin söyledikleri günün gündemi oldu... O polisler hakkında hızlı kararHayatını kaybeden kuryenin eşinin söyledikleri günün gündemi oldu… O polisler hakkında hızlı karar
Tüyler ürpertici vahşet!  Takside boğazını keserek öldürdüTüyler ürpertici vahşet! Takside boğazını keserek öldürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking