Güncel Haberler

Sektöre yön veren teknolojiler: Endüstriyel dönüşümün yeni yüzü

Tuna Tartı ve Elektronik Sistemleri olarak ölçüm ve tartım teknolojilerinde yenilikçi çözümlerle sektördeki yerimizi alıyoruz. Deneyimli teknik kadromuzla ürün geliştirme çalışmaları yürütüyor ve Türkiye'den 46 farklı ülkeye ihracat yaparak “İzmir'den Dünyaya” felsefemizi canlı tutuyoruz. Sürekli yenilik arayışımız ve kesintisiz enerjimizle ölçüm ve tartım sistemleri alanında liderliğimizi sürdürüyoruz. Birincisi yük hücresi, indikatör, dinamometre dediğimiz yük hücreleri, ikincisi otomatik olmayan tartım sistemleri Platform kantarları, aks kantarları, silo tartım ve araç kantarları, üçüncüsü tartım sistemleri otomatik Bigbag torbalama ve CheckWeigher ve son olarak sürekli tartım sistemleri Bant kantarları. , Dozaj bant kantarları Fabrikamızda verim terazileri ve tumba terazileri olmak üzere 30 farklı ürün kategorisinde üretim yapmaktayız.

Ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin yatırımlarını en karlı ve en uygun maliyetli şekilde yapmalarını sağlıyoruz. Hizmetimizin hızı sayesinde Türkiye'nin 81 ilinde maksimum 6 saatte yerinde olabiliyoruz. Ayrıca bölge müdürlüklerimiz aracılığıyla ücretsiz keşif hizmeti de vermekteyiz.

Türkiye ve yurtdışında madencilikten lojistiğe, gıdadan çimentoya, kimyadan savunma sanayine kadar çok çeşitli sektörlere özel mühendislik çözümleri sunuyoruz. Sunduğumuz çözümlerin çoğunun sektöre ve firmaya özel olması bizi sadece ürün yelpazesine sahip bir firma olarak değil aynı zamanda bir “çözüm ortağı” olarak konumlandırıyor. **Müşterilerimiz özellikle madencilik sektöründe bant kantarları ve dozaj bant kantarları, kimya sektöründe tank tartım sistemleri, yük hücreleri ve indikatörler, lojistik sektöründe ise kamyon kantarları ve aks kantarları gibi ürünlerimizi tercih etmektedir.

Bant kantarları, dozaj bant kantarları, kontrol terazileri, big bag dolum sistemleri ve torbalama kantarları gibi otomatik tartım cihazlarımız %0,1 (1/1000) hata payı ile yüksek doğrulukla çalışmaktadır. Bu sistemler, endüstriyel tartım ihtiyaçlarınızı karşılamak ve her zaman en doğru sonuçları elde etmek için üstün güvenilirlik ve verimlilik sunar.**

Tuna gibi biz de endüstriyel alanda öne çıkan ISO1000 şirketlerinin yaklaşık %78'inin kalıcı iş ortağıyız. Bu durum bize tecrübe kazandırıyor ve gururlandırıyor.
Tuna araç kantarları sektörde lider olarak kabul edilen şirketler arasında öne çıkıyor. TUNA, araç kantarı olarak TS1, TS2, TS3 ve TS4 olmak üzere dört farklı modelde sunulmaktadır.

Sektörde en sevdiğimiz modellerden biri de TS-4 Katlı Araç Kantarı'dır. Tuna TS-4 modeli herhangi bir altyapı gerektirmeyen, depolama alanlarında, fabrika girişlerinde ve hammadde olarak kullanılan otomatik rampalı mobil terazidir. alım satım ölçeği. Zemine monte edilir. Betonarme rampaları kullanarak teraziye kolaylıkla çıkabilirsiniz. Merdiven 3 parça ve rampalardan oluşmaktadır. Sol ve sağ çelik platformların içindeki beton loblardan oluşur. Sağlam yapısı ve uygun maliyeti ile ön plana çıkmaktadır. Terazi, kapasitenin %150 fazlası olan tartım kapasitesine göre maksimum direnç hesaplanarak ve boyutlarına bağlı olarak 4 ila 10 adet yerli üretim yük hücresi model TCT-30t çelik sınıfı C4 paslanmaz çelikten (yük) üretilmektedir. OIML R60 standartlarına uygun, her biri 30 ton kapasiteli hücreler kullanılmaktadır.

Büyük miktarlarda ürettiğimiz ton balığı için TCT yük hücresi. Paslanmaz çelik ve alaşımlı çelik olmak üzere iki farklı malzemeden üretilen Model TS yük hücresi, araç kantarlarında ve vagon kantarlarında kullanılmak üzere özel olarak üretilmiştir. Tamamı lazer kaynakla kaplanan ölçüm alanı IP68 koruma sınıfına sahiptir ve zorlu endüstriyel koşullar altında başarıyla çalışmaktadır. 10.000 kg’dan 50.000 kg’a kadar kapasite seçenekleri bulunmaktadır.

Ton balıklı tart ürün çeşitleri nelerdir?

Tuna Tartı, çeşitli ölçüm ve tartım teknolojileri sunmaktadır. Bu ürünler arasında yük hücreleri, göstergeler, montaj kitleri, endüstriyel teraziler, araç terazileri, torbalama terazileri, big-bag dolum sistemleri, bant terazileri, kontrol terazisi kontrol sistemleri, dinamometreler, dozaj bant terazileri, sıvı doldurma makineleri, aks terazileri, otomatik ölçüm paketler. , otomatik kantarlar, tank tartım sistemi, etolon kütleleri. Her ürün grubu farklı endüstriyel ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tuna Tartı ürünleri nerelerde kullanılır?

Tuna Tartı ürünleri madencilikten lojistiğe, gıdadan çimentoya kadar pek çok sektörde kullanılıyor. Özellikle araç kantarları fabrika girişlerinde ve depolama alanlarında yaygın olarak tercih edilmektedir.

Tuna Tartı ürünlerinin kalitesi nasıl garanti edilir?

Tuna Tartı, ürünlerinde yüksek kalite standartlarını korumak için yerli üretim ve ileri mühendislik çözümlerini kullanmaktadır. Her şeyden önce yük hücreleri zorlu endüstriyel koşullarda başarıyla çalışacak şekilde tasarlanmış ve IP68 koruma sınıfıyla üretilmiştir.

Tuna Tartı hangi ülkelere ihracat yapıyor?

Tuna Tartı Türkiye'den 46 farklı ülkeye ihracat yapıyor. Bu hedef pazarlar arasında Avrupa, Orta Amerika, Doğu Afrika ve Orta Doğu bulunmaktadır.

Tuna Tartı müşteri hizmetleri ve hizmet saatleri nelerdir?

Tuna Tartı, Türkiye'nin 81 ilinde maksimum 6 saat içerisinde yerinde hizmet sunmaktadır. Ayrıca bölge müdürlükleri aracılığıyla ücretsiz keşif hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini artırmaktadır.
Tuna Tartı olarak yerli üretime katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına özverili bir şekilde yanıt veriyor ve uygun çözümler üretiyoruz. Araştırma ve geliştirme ekibimizin desteğiyle yerli ürün yelpazemizi genişletiyor ve ithalatı en aza indiriyoruz. Işıkkent'teki üretim tesisimizde geleceğin teknolojisini takip ederek hızlı ve etkin üretim gerçekleştiriyoruz.

Tuna Tartı adı altında ürün ve sistemlerimizi dünya çapındaki tüm müşterilerimize yüksek standartlarda kalite ve dakiklikle ulaştırıyoruz. Hedef pazarlarımız olarak özellikle Avrupa, Orta Amerika, Doğu Afrika ve Orta Doğu'yu belirledik. Türkiye'de ulaşamadığımız şehir kalmadı ve bu yaygınlığı korumak için her geçen gün gelişiyoruz.

Bu içerik marka tanıtımı ve iş birliği amaçlı hazırlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş