Güncel Haberler

SON DAKİKA | Pekmez Kardeşler suç örgütü çökertildi! Ankara’da “Mahzen-1” operasyonu

Son haber: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-1” operasyonunda Pekmez Kardeşler organize suç örgütünün imha edildiğini ve 26 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, büyüklüğü ne olursa olsun organize suç örgütlerinin ve zehir tacirlerinin huzuru bozmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

4

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma sonucunda; Ankara genelinde uyuşturucu ve silah ticareti yaparak suç işlemek ve haksız kazanç elde etmek amacıyla örgüt kuran organize suç örgütü mensupları, “kasten yaralama”, “silahla tehdit”, “uyuşturucu madde üretimi ve ticareti” ve uyarıcı maddelere maruz kalıyor “, “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak” suçlarının “tehdit”, “genel güvenliği kasten tehlikeye sokma ve 6662 sayılı kanuna muhalefet” suçları olduğunu belirtti. 6136″.

1

Operasyon sonucunda 18 ruhsatsız tabanca, 13 av tüfeği, çok miktarda uyuşturucu, fişek ve çelik yelek ele geçirildiğini bildiren Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik etti.

3

Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

ChefGPT
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kutalmış Türkeş: Kaderin ölüme mahkum ettiği ölür!Kutalmış Türkeş: Kaderin ölüme mahkum ettiği ölür!
'Pekmez Kardeşler' çöktü‘Pekmez Kardeşler’ çöktü
Vaadi Kurumdan “Pazar tatili” ve “ucuz ekmek” vaadi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking