Güncel Haberler

Thomas Tuchel, Şampiyonlar Ligi’ndeki dev maç öncesi açıkladı! “Galatasaray o takıma çok benziyor!”Şampiyonlar Ligi

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, yarınki UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray’ın çok güçlü ve hızlı bir performans beklediğini söyledi.

“G.SARAY BANA ATALANTA’YI HATIRLATTI”

Tuchel, yarın Galatasaray ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Allianz Arena’da düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Yarın çok güçlü, son derece yoğun bir Galatasaray bekliyorum. Bana birkaç yıl önceki Atalanta Bergamo’yu hatırlatıyor. yıl önce.” . O dönemde harika bir başlangıç ​​yapan herkes. Yönetilmesi zor bir takımdı” dedi.

“YOĞUN VE ZOR BİR MAÇ OLACAK”

2023-10-24T162615Z_876660361_UP1EJAO19NPAL_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-GAL-BAY-RAPORU

İstanbul’daki ilk maçtan ders çıkaracak kadar sorun yaşadıklarını belirten Tuchel, şunları kaydetti: “Galatasaray çok güçlüydü. Çok yoğun ve cesur oynadılar. İlk 70 dakika hücumcuları savundular, çok koştular, biz de direnmek zorunda kaldık. ” çok fazla baskı. Çok fazla baskıya katlanmak zorunda kaldık. “Aksiyona ve iyi bir yapıya ihtiyacımız var. Dortmund maçının hücum süreçlerini de yanımızda taşımak istiyoruz. Yoğun ve zorlu bir maç bekliyorum.” dedi.

“VERİMLİLİK SAYESİNDE KAZANDIK”

2023-10-24T171143Z_98989764_UP1EJAO1BRHC6_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-GAL-BAY-RAPORU

İlk maçta gergin olup olmadıkları yönündeki soruya Alman teknik adam şu yanıtı verdi: “Gergin değildik ama hata yapma eğiliminde olduğumuz çok yoğun bir maçtı. Galatasaray toplu ve topsuz olarak çok yüksek bir tempoyla oynadı. İkinci yarıda çok daha iyiydik, geçişlerde daha iyi ataklar yaptık, ardından “Verimliliğimiz sayesinde maçı kazanmayı başardık. Tabii ki şanslıydık. Şampiyonlar Ligi hakkında bildiğim şey, deplasman maçlarının zor olduğu. Kalite giderek yaklaşıyor.” dedi.

“RAKİP TARAFTARLARI ÇOK FAZLA OLACAK”

2023-10-24T171154Z_1315916946_UP1EJAO1BRSC7_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-GAL-BAY-RAPORU

Yarınki maçta Galatasaray’ın taraftarlardan büyük destek almasını beklediğini vurgulayan Tuchel, şunları kaydetti: “Klasik bir iç saha maçı olmayacak. Birçok taraftar rakibimizi destekleyecek. Top bizdeyken çok hareket etmemiz gerekecek ve Geçiş oyunumuzu sahaya ne zaman yansıtacağımız konusunda iyi kararlar alalım: “Yoğun ve dengeli bir maç bekliyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Kaleci Manuel Neuer’in yarın takımda forma giyeceğini değerlendiren Tuchel, şöyle konuştu: “Çok iyi gidiyor. Böyle devam ederse mutlaka tekrar en üst seviyesine çıkacaktır. Bize istikrar ve sakinlik veriyor, tavrıyla yol gösteriyor. ve etrafındaki oyuncuları daha iyi hale getiriyor.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Neuer'den Icardi'nin itirafı!Neuer’den Icardi’nin itirafı!
Vincenzo Montella Real Madrid sahasını ziyaret etti!Vincenzo Montella Real Madrid sahasını ziyaret etti!
Trabzonspor'un kupadaki rakibi belli olduTrabzonspor’un kupadaki rakibi belli oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking