Güncel Haberler

Türkiye’den ayrılan Francesco Farioli, Fransa’yı kasıp kavuruyor!Fransa Ligue 1

Türkiye’de Fatih Karagümrük ve Corendon Alanyaspor’un teknik direktörlüğünü de yapan İtalyan teknik direktör Francesco Farioli yönetimindeki Nice, Fransa’ya damgasını vuruyor. Fransız ekibi, Ligue 1’de 12 hafta sonunda topladığı 26 puanla lider PSG’nin 1 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Rossoneri, 12 maçta 7 galibiyet ve 5 beraberlik alarak şampiyonanın namağlup tek takımı olarak öne çıktı. Şampiyonada Farioli’nin takımı Strasbourg, PSG, Monaco, Metz, Marsilya, Clermont ve Rennes’i yendi ve Lille, Lorient, Lyon, Brest ve Montpellier ile berabere kaldı.

12 MAÇTA SADECE 4 GOL ATTI

Farioli yönetimindeki Nice, her şeyden önce savunma performansıyla öne çıkıyor. Rossoneri bu sezon çıktığı 12 maçta 13 gol atarken, kalesinde sadece 4 gol gördü. PSG’nin beşinci haftada oynadığı son maçta 2 gol yiyen ve 3-2’lik skorla galip gelen Nice, karşılaşmada gol yememeyi başardı. Bu maçın ardından 7 maç oynandı.

KARİYERİNİN EN YÜKSEK PUAN ORTALAMASINA ULAŞTI

F4YQTWCagAAR-aH

2020-2021 sezonunda Fatih Karagümrük’ün başına geçerek teknik direktörlük kariyerine başlayan Francesco Farioli, Nice formasıyla yeni başarılara imza attı. Nice’te maç başına 2,17 sayı ortalamasıyla oynayan 34 yaşındaki teknik adam, kariyerinin en yüksek sayı ortalamasına ulaştı. İtalyan teknik adam daha önce 27 maça çıktığı Fatih Karagümrük’le 1.52, 48 maça çıktığı Corendon Alanyaspor’la ise 1.54 ortalama reyting elde etmişti.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
F.Bahçe, G.Saray'ı ele geçirdi!  Kaydedilecek 1 oyun kaldıF.Bahçe, G.Saray’ı ele geçirdi! Kaydedilecek 1 oyun kaldı
Santral defans sorunu Santral defans sorunu “tarihte ilk kez” çözülecek!
Kulüp hissedarı VAR odasına hücum etti!Kulüp hissedarı VAR odasına hücum etti!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking