Güncel Haberler

Valilik duyurdu! Çanakkale’de motosiklet ve motokuryelere trafik yasağı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre bugün Çanakkale’de sağanak yağış bekleniyor. Bu kapsamda il genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 03:00’ten saat 18:00’e kadar motosiklet, motokurye, scooter ve elektrikli scooterların trafiğe girişinin yasak olduğunu bilgilerinize sunarız.

Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteorolojik değerlendirmelere göre bu gece Çanakkale’nin güneyinde (Bozcaada, Ezine, Ayvacık, Bayramiç) kuvvetli yağış bekleniyor. “Anılan mahallelerde tedbir amaçlı olarak motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motorlu kuryelerin 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat 03.00’ten aynı gün saat 18.00’e kadar trafiğe girişi yasaktır.” (DHA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Otoparktaki onlarca araca aynı şeyi yaptılar! Otoparktaki onlarca araca aynı şeyi yaptılar! “Bir buçuk saat sonra böyle oldu”
Uzun süre unutulmayacak bir cinayet!  Babasını öldürüp sobada yaktı: Ceset parçaları çuvalla evden çıkarıldıUzun süre unutulmayacak bir cinayet! Babasını öldürüp sobada yaktı: Ceset parçaları çuvalla evden çıkarıldı
Naci Görür'den duymaya alışık olmadığımız sözler!  Bu sefer uyarmadı, o ili tebrik ettiNaci Görür’den duymaya alışık olmadığımız sözler! Bu sefer uyarmadı, o ili tebrik etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking