Güncel Haberler

Yalı Çapkını’nın Hattuç Hala’sı Şerif Sezer’in acı dolu hayat hikayesi! Neler çekmiş neler

Kingfisher reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam, İrem Altuğ ve Tar ro Emir gibi isimlerin yer aldığı dizi, Yalı Çapkını’ndan Hattuç Teyze Şerif Sezer’in hayat hikayesini konu alıyor. Tekin’in çıkışı belli oldu.

İKİZ KARDEŞİNİ KAYBETTİ, ANNESİZ BÜYÜDÜ

Cuma gecelerinin en sevilen yapımlarından biri olan Yalıçapkını, tüm dünyada büyük ilgiyle takip ediliyor.

Dizide Hala Hattuç’u canlandıran Şerif Sezer aslen Bursalıdır. Zeytincilikle uğraşan bir ailenin en büyük oğlu olarak dünyaya gelen Sezer, küçük yaşta ikiz kardeşini kaybetti. Sezer, difteri hastası olan ikiz kardeşini genç yaşta toprağa verdi.

ezgif.com-webp-to-jpg (9)

Henüz 8 yaşındayken anne ve babası boşanan Şerif Sezer, babasıyla birlikte yaşıyordu. Başka şehre yerleşen annesinin yanına gidemeyen Sezer, annesiz büyümek zorunda kaldı.

1200x627-yalı-çapkini-hattuc-serif-sezer-kim-kimdir-nereden-kaç yaşında-mesleği-1664372206504

EĞİTİM İÇİN EVDEN KAÇTI, OTELDE GARSON OLARAK ÇALIŞIYOR

Küçük yaşlarda tiyatroyla tanışan Şerif Sezer, okumak istedi ancak ailesinin onayını alamadı. Uygun bir talip bulununca evleneceğini bilen ünlü oyuncu, çözümü evden kaçarak buldu. Ankara’da annesiyle iletişime geçen Şerif Sezer, kimliğini alıp babasından kaçtı.

yalı-capkini-hattuc-hala-kimdir-hattuc-hala-yi-15408485_7595_m

Şerif Sezer, tüm baskılara rağmen Ankara Devlet Tiyatrosu’na girme hakkını elde etti. Tiyatro okurken Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden bir gençle evlenen Şerif Sezer, eşinin işi nedeniyle Paris’e taşınmak zorunda kaldı.

ezgif.com-webp-to-jpg (10)

Yurt dışına çıkamayan usta oyuncu, birkaç yıl sonra Türkiye’ye döndü ve filozof Azmi Arna ile evlendi.

ezgif.com-webp-to-jpg (7)

İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda boş yer olmadığından ünlü bir otelde garson olarak çalıştı. Usta oyuncu 4 yıl aradan sonra tekrar tiyatroya dönme fırsatını yakaladı; Hakkari’de Bir Mevsim, Yol ve Av Zamanı gibi projelerde yer alarak büyük çıkış yakaladı.

1200x627-yali-capkinin-hattuc-teyzenin-kizi-ayni zamanda-çok ünlü-güzel-aktris-meger-serif-sezer-kizi-1684985235957

Başrol oyuncusunun bu evlilikten Deniz Arna adında bir kızı bulunmaktadır.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı Su ile poz verdi!  Bunu gören herkes aynı şeyi söylediKızı Su ile poz verdi! Bunu gören herkes aynı şeyi söyledi
Herkes onun doğal olarak güzel olduğunu düşünüyordu!  Estetiksiz durum büyük sorun haline geldiHerkes onun doğal olarak güzel olduğunu düşünüyordu! Estetiksiz durum büyük sorun haline geldi
Akasya Durağı'ndaki çaycı Ali Kemal'di!  Son durum günün sırasıydı Akasya Durağı’ndaki çaycı Ali Kemal’di! Son durum günün sırasıydı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking