Güncel Haberler

Yalı Çapkını’nın Pelo’suydu! Buçe Buse Kahraman’ın eski halini görenler ‘Yok artık’ dedi

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda hayat verdiği Pelo karakteriyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman ikinci sezonda dizinin kadrosunda yer almadı. Dizideki rolü ile sık sık eleştirilen Buçe Buse Kahraman şimdi de eski haliyle sosyal medyanın gündeminde. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Buçe Buse Kahraman’ın eski yıllar ait ortaya çıkan görüntüleri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun yıllar içerisindeki değişimi çok konuşuldu.

Buçe Buse Kahraman eski hali

Ünlü oyuncunun eski haline; ‘Ne kadar değişmiş’, ‘Görünce çok şaşırdım’, ‘Bu nasıl değişim’, ‘Her hali güzel’ gibi yorumlar yapıldı.

Buçe Buse Kahraman ESKİ HALİ  2

1 Nisan 1996 yılında İzmir’de doğan Buçe Buse Kahraman ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar vererek üniversitede eğitim almak için sınavlara girdi ve 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü kazandı.

Buçe Buse Kahraman 1

İlk projesini 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa adım attı.

Buçe Buse Kahraman 2

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Lila karakteri ile adını duyuran Buçe Buse Kahraman son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol aldı.

Buçe Buse Kahraman 5

Buçe Buse Kahraman 4

Buçe Buse Kahraman 3

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yine tuvalette poz verdi! Yorum yağdıYine tuvalette poz verdi! Yorum yağdı
Ünlü futbolcunun evini görenler hayran kaldı! İçinde yok yok...Ünlü futbolcunun evini görenler hayran kaldı! İçinde yok yok…
Eski eşine canlı yayında eşya fırlattı! Seda Sayan'ın o hali tepki çektiEski eşine canlı yayında eşya fırlattı! Seda Sayan’ın o hali tepki çekti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking