Güncel Haberler

Yüksekova’nın TFF Kadınlar 2. Ligi temsilcisi hedef büyüttü

Yüksekova Belediyesi’nde 7 yıl önce kurulan kadın futbol takımı, 3 yıl boyunca kadınlar 3. liginde mücadele ettikten sonra 2. kadınlar ligine yükseldi.

2. Kadınlar Ligi’nde 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 15 puan toplayan Yüksekova Belediyespor, gol farkıyla liderin gerisinde 2. sırada yer alırken, 24 kez rakip filelere 7 gol attı.

Yüksekova’da sezon başında Erzincan Gençlergücü’nden transfer edilen Aleyna Yasemin Eroğlu, 13 golle takımın en golcü oyuncusu.

[Fotoğraf: AA]


Bayram Yıldırım: Uzun vadeli bir çalışmamız var

Takımın Teknik Direktörü Bayram Yıldırım, sezon başında iyi bir takım kurduklarını söyledi. Yıldırım, grubun 8 takımdan oluştuğunu belirtti.


“Takıma güveniyorum. Başarılı sonuçlara devam etmek istiyoruz. Yüksekova kadın futbol takımıyla ilgili uzun vadeli çalışmalarımız var. Bunu sadece 1. ve 2. ligle sınırlamayalım. Süper Lig’e yükselmek istiyoruz.” Gelecek sezon için farklı planlarla yolumuza devam edeceğiz.”


Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

Yıldırım, bu sezonki hedeflerinin kadınlar birinci ligine çıkmak olduğunu belirtti.


“Oyuncularımız çok istekli. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Devre arasına başladık. İkinci yarı yirmi gün sonra başlayacak. İnşallah play-off’a ve 1’inciliğe ulaşmayı umuyoruz. Güzel sonuçlarla şampiyonluğa ulaşacağız. Takımı kurarken oyuncuların dostluğuna, birliğine, saygısına, saygısına odaklanacağız.” Sevgiye ve umutlara bakıyoruz. Biz bir avuçuz ve hedefe odaklanmış durumdayız. Bu sene Erzincan Gençlergücü’nden aramıza transfer olan Aleyna Yasemin Eroğlu şu anda gol kralı olarak oynuyor. 13 gol attı. Halkımızdan bizi yalnız bırakmamalarını rica ediyoruz. Şu ana kadar iyi bir izleyici potansiyeline ulaştık. Taraftarlarımızın desteğiyle. “Şampiyon olmak istiyoruz”


Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]


Aleyna Yasemin Eroğlu: Şampiyonayı gol kralı olarak bitirmek istiyorum

Takımda son 6 maçta 13 gol atan Aleyna Yasemin Eroğlu, gol kralı olmayı hedeflediğini söyledi. Eroğlu, iyi bir sezon geçirdiklerini vurguladı.


“Geçen sezonun sonunda antrenörlerimle tanıştım ve buraya gelmeye karar verdim. Geldiğim için çok mutluyum. Her şey yolunda gidiyor. Umarım daha da iyi gider ve şampiyon oluruz. Eğer ben en skorer olursam bu olur. Arkadaşlarım sayesinde. Umarım devamı gelir. Şampiyonayı gol kralı olarak bitirmek istiyorum. Kahramanmaraş maçında 6 gol attım. “1 gol attım. Çok iyi gidiyoruz. Takım olarak kendimize bir söz verdik: ‘Önce aile, sonra şampiyon olacağız’. Takımımızdaki atmosfer çok iyi. Birinin eksiğini diğeri tamamlıyor.”


Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

Sporculardan Gülüştan Duman, aldıkları olumlu sonuçlarla grubun en iddialı takımlarından biri olduklarını kaydetti. Duman, başarılarını sürdürmek istediğini söyledi.


“Geçen seneye göre çok daha iyiyiz. Bu sene verilen destekle transferler yapıldı ve şu anda iyi bir durumdayız. Grupta ilk iki takım play-off’a kalacak. Ortada güzel bir ışık var. “La ekibimiz. Artık tüm Türkiye bizi tanıyor. Buraya gelmek isteyen kızlar var. “Biz onlara da ışık oluyoruz. Umarım onlar da bizim yolumuzdan giderler.”


Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking