Güncel Haberler

Aliağa Belediyesi ve AGM Spor Kulübü’nden Aliağa’da Doğa Turu – GÜNDEM

Tarihi turizm ve yürüyüş rotalarıyla Kuzey Ege’nin sıra dışı kenti Aliağa, doğa sporları tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Aliağa Gençlik Merkezi’nde bir araya gelen Aliağa doğa sporları tutkunları, Myrina antik kentinin limanından Alia Park, At Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne doğa yürüyüşü yaparak keyifli bir hafta sonu geçirdi.

AGM Spor Kulübü’nün Aliağa Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği doğa yürüyüşüne yüzlerce doğa tutkunu katıldı. Doğa sporlarıyla ilgilenen doğa tutkunları, yürüyüş öncesi kahvaltı yapmak için Doğa Park’ta toplandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın da katıldığı kahvaltıda katılımcılara Kaleiçi Kahvesi’nde çeşitli lezzetler ikram edildi.

Doğa tutkunlarından 5 kilometrelik doğa yürüyüşü
AGM Spor Kulübü üyeleri kahvaltının ardından yürüyüşün başlangıç ​​noktası olan Myrina Antik Kenti’ne doğru yola çıktı. Burada Aliağa Belediyesi basın, yayın ve halkla ilişkiler sorumlusu Ali Osman Karatekin’in anlatımıyla Myrina Antik Kenti hakkında bilgi alan katılımcılar, ardından Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi Alia Park’ta doğa yürüyüşü yaptı. Yaklaşık 5 kilometrelik yaya olarak kat edilen rotayı kullanarak.

At gösterileri hafta sonuna renk kattı
Yürüyüş sırasında Aliağa’da doğanın sunduğu güzellikleri keşfeden katılımcılar, Alia Park, Atlı Rehabilitasyon ve Terapi Merkezi’nde dinlenme fırsatı bulurken, ata binerek hafta sonu keyfini ikiye katladılar. Alia Atlı Spor Kulübü antrenörlerinin engelli parkurda yaptığı gösteriler güne renk kattı.

Katılımcılara Aliağa şehrinden kitap seti hediye edildi
Günün sonunda Alia Park At Rehabilitasyon ve Terapi Merkezi’nde doğa tutkunlarıyla buluşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, tüm katılımcılarla sohbet ederek teşekkür etti. Ayrıca tüm katılımcılara Aliağa Belediye Kütüphanesi’nin “Aliağa ve Çevresi Antik Kentleri”, “Myrina ve Gryneion 2”, “Myrina ve Gryneion 4” ve “Aliağa Kuş Cenneti” yayınlarından oluşan kitap seti de hediye edildi. Aliağa Belediyesi’nin kültür yayınları.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking