Güncel Haberler

Can Tunaboylu sevgilisini darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi! Savunmaları gündem oldu

Yüzyüzeyken Söyleruz grubunun eski gitaristi Can Tunaboylu, kız arkadaşı Aybike Çelik'i darp ettiği iddiasıyla açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunmasını sunan Tunaboylu'nun savunması gündemdeydi.

37. Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Can Tunaboylu ve Aybike Çelik katıldı.

“KESİNLİKLE KESİNLİKLE VURMADIM”

Duruşmada savunma yapan sanık Can Tunaboylu, şunları söyledi: “Annem de babam da sanatçı. Ben de müzisyenim. Daha önce hiçbir şiddet olayına karışmadım ve bana dava açılmadı. Duygusal bir olay yaşadık. 2023'ün başlarında şikayetçiyle olan ilişki inişli çıkışlı.”

“PROTETİK TIRNAKLI…”

“Aynı yılın mart ayında protez tırnaklarıyla vücudumu çizip gözümü kararttı. Ben de saldırı suçundan şikayette bulundum, olay günü konserden ayrılmıştım. Eve döndüğümde aşırı kıskançlıktan sinir krizi geçiren müşteki bana saldırmaya başladı.

Sonra yeter dedim, ayağa kalktım ve kollarımı açtım. Sanırım bu noktada elim şikayetçinin yüz bölgesine ulaştı. Çünkü sonradan yüzünde morluklar olduğunu gördüm. “Ona bilerek vurmadım.”

şükranla

“Kıskançlığım temelsiz değildi”

Duruşmada konuşan Aybike Çelik, “Çevremdeki insanlardan rahatsız oldum, kıskançlıklarım yersiz değildi. İlişkinin böyle devam edemeyeceğini söyledim. Tırnaklarını göğsüme geçirdi, kırdı” dedi. Gözüme yumruk attı, tırnaklarımı kırdı ve yüzüme tükürdü.

Sen

Çelik, olaydan günler sonra şikayette bulunup bulunmadığı sorulduğunda, “Grubun solisti Kaan Boşnak'ın hamile eşine darp olayını görünce şikayette bulunmaya karar verdim.”

Geçici kararını açıklayan mahkeme, tarafların tanıklarının dinlenmesi için ekim ayına ertelendi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Aşk Adası yıldızı Cannes'da ortaya çıktı! "Lokum"Aşk Adası yıldızı Cannes'da ortaya çıktı! “Lokum”
Tasarı çılgına döndü! Tasarı çılgına döndü! “5000 köpeğe bakabilirim, boklarına bile…”
Hadise sahnede bayıldı! Hadise sahnede bayıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking