Güncel Haberler

Elazığ’da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: Ölü ve yaralılar var

Kaza, Elazığ-Pertek Karayolu üzerindeki Salkaya köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hafif ticari araç, karşı şeritten gelen Yusuf Meşe yönetimindeki başka bir hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada Yusuf Meşe’nin aracı takla attı.

BİRÇOK EKİP GÖNDERİLDİ

Kazada sürücü Meşe hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, UMKE, jandarma, itfaiye ve AFAD müdahale etti.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

AW070678_04

Hayatını kaybeden Meşe’nin cansız bedeni, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
    Biden'ın başını belaya sokacak anket!  Aradaki fark genişliyor: Etkili bir başkan olmak için çok yaşlıyım Biden’ın başını belaya sokacak anket! Aradaki fark genişliyor: Etkili bir başkan olmak için çok yaşlıyım
"Özel kazanırsa mesleği bırakacağım" Dedi!  Aktif gazeteciliği bırakıp isim vermeden Altaylı'yı hedef aldı.“Er kazanırsa mesleği bırakacağım” dedi! Aktif gazeteciliği bırakıp isim vermeden Altaylı’yı hedef aldı.
AFAD, selden etkilenen Söke için açıklama yayınladı!AFAD, selden etkilenen Söke için açıklama yayınladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking