Güncel Haberler

‘Filozof Ramazan’ lakabıyla tanınan Diyarbakırlı Ramazan Pişkin bıçaklı saldırı sonucu öldü

Diyarbakır’da “Ramazan filozofu” olarak anılan sosyal medya fenomeni Ramazan Pişkin, İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

REKLAM

AA’nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek çay ocağı açan Pişkin, İslam’ı anlattığı için yaşadığı şehirde “hoca” olarak anılıyordu.

Fatih’te Kocamustafapaşa Caddesi’nde çay dükkanı işleten Pişkin, iş yerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

DHA’nın haberine göre, defalarca bıçaklanan Pişkin ağır yaralandı, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan henüz yakalanamadı.

Valilikten açıklama

İstanbul Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa İlçesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 adresteki işlettiği çayhanede kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Göğüs bölgesinden 3 bıçakla yaralanan Pişkin, hastaneye kaldırıldı. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. “Öldüren şahsın kimlik tespit ve yakalanma çalışmaları devam ediyor.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking