Güncel Haberler

Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’nden para yağacak! Eğer kalan iki maçı da kazanırsa, yatırımlar kendini amorti edecekGalatasaray

Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de mücadelesini sürdürürken Devler Ligi’nde son 16 turuna da adını yazdırmak istiyor.

ÖNCE MANU SONRA KOPENHAG

Oynadığı maçlar sonucunda 4 puan toplayan ve gol farkıyla 3. sırada yer alan Giallorossi takımının Devler Ligi’nde 2 maçı kaldı. 29 Kasım’da Manchester United’ı konuk edecek Galatasaray, 12 Aralık’ta Kopenhag karşılaşması için Danimarka’ya gidecek.

476 MİLYON TL…

2023-10-24T165409Z_495638869_UP1EJAO1AY7BL_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-GAL-BAY-RAPORU

Giallorossi için ekonomik açıdan da oldukça önemli olan bu iki maçı Galatasaray kazanarak 5.6 milyon euro kazanacak. Ayrıca son 16 yarışa katılabilmek için kasaya 9,6 milyon euro daha koyacak. Böylece Galatasaray 2 galibiyet karşılığında toplam 15,2 milyon euro elde etti; Bugünkü kurla 476 milyon TL ekstra gelir elde edecek.

Böylece son 16 tura yükselecek ve iki sezondur yaptığı yatırımların karşılığını da alacak.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Muslera, G.Saray'ın teklifini kabul etmedi!  Cevabıyla bazı şeyleri değiştirdi.Muslera, G.Saray’ın teklifini kabul etmedi! Cevabıyla bazı şeyleri değiştirdi.
Galatasaray UEFA'ya taşındı, o hakemin kariyeri bitti! Galatasaray UEFA’ya taşındı, o hakemin kariyeri bitti!
Mafya seni avlıyor!  Galatasaray'ın yıldızına ölüm tehditleri yağıyorMafya seni avlıyor! Galatasaray’ın yıldızına ölüm tehditleri yağıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking