Güncel Haberler

Sedat Peker gündeme getirmişti… Mersin Limanı’nda 54 kilogram ‘kokain’ ele geçirildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kolluk kuvvetlerinin Mersin limanında düzenlediği operasyonda 54 kilo kokain ele geçirildiğini bildirdi.

Bolat, Mersin limanında yürütülen uyuşturucuyla mücadele operasyonuna ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

54 KİLOGRAM KOKAİN

Ülkenin geleceği olan halk sağlığını ve gençleri koruma konusunda kararlı olduklarının altını çizen Bolat, Ticaret Bakanlığı gümrük polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 kilo kokain ele geçirildiğini belirtti. Mersin Limanı.

Bolat, olaya karışan 10 kişinin Mersin Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındığını söyledi. “Toplumların sosyal ve kültürel yapısını bozan, ekonomik zararın yanı sıra insan sağlığını da büyük tehdit eden uyuşturucuyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen kolluk güçlerimizi yürekten kutluyorum.” değerlendirmesini yaptı.

SEDAT PEKER GÜNDEME GETİRDİ

Suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in Türkiye’deki uyuşturucu kaçakçılığına ilişkin açıklamalarında bahsettiği adreslerden biri de Mersin limanıydı.

Suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in Türkiye’deki uyuşturucu kaçakçılığına ilişkin açıklamalarında bahsettiği adreslerden biri de Mersin limanıydı.

belirten, “Mersin limanı ve körfez limanlarında tonlarca kokain ele geçirildi. Bu kimin kokaini? Bir kez daha ses yok. 10 gram uyuşturucuyu yakalayan hayalperest sülün, 7-8 kişiyi tutuklayarak kahramanca bir davranış sergiledi; “Kesinlikle hapse gireceksin.” dedi.

Peker, ele geçirilen uyuşturucularla ilgili olarak Süleyman Soylu’ya da değinerek şu suçlamalarda bulundu:

“Çok fazla kokain aldığımızı, çok fazla kokain aldığımızı söyleyip duruyor; “Bu kokain yerine diş sağlığıyla ilgili maddelerin nasıl yok edildiğini ve bu kokainin şehirdeki bazı lüks konutların dairelerinde orta ölçekli uyuşturucu satıcılarına nasıl satıldığını önümüzdeki birkaç gün içinde delilleriyle birlikte memnuniyetle anlatacağım. Özellikle Avcılar bölgesindeki konutlarda.”

BİNALI YILDIRIM OĞLUNU GÖSTERDİ

Geçtiğimiz mayıs ayında Orta Amerika ülkesi Panama’da, Mersin limanına giden konteynerde muz kutularına gizlenmiş 616 paket kokain ele geçirilmişti.

Sedat Peker, yedinci videosunda Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın kokain kaçakçılığına dikkat çekti.

Peker yaptığı bu açıklamaya ilişkin “Size bu kokain gerçeğini söyleyeyim. En son geçen yıl 9 Haziran’da 4 ton 900 kiloluk kolombiya üzerinden geçmişti. Bu emtia ele geçirildikten sonra yeni rota açmak için Venezuela’ya kim gitti? eski başbakanımız Binali Yıldırım’ın oğlu, Sayın Erkam Yıldırım. Evet… Bu sene Ocak ayında erken gitti, 4 gün kaldı. Şubat’ta gitti, 4 gün kaldı. Karakas Limanı var, Karakas Limanı var. Venezuela’nın en büyük limanı. Oradan kuru yük gemileri direkt Türkiye’ye gelebiliyor ama konteyner gemileri Dominik Cumhuriyeti’ne gelebiliyor. “Cumhuriyetine odaklanıyor ve böyle devam ediyor”. Bir açıklama yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking