Güncel Haberler

Son dakika | İYİ Parti’de istifa depremi: Nimet Özdemir de “gönül bağını” kopardı! Koltuk sayısı 32’ye düştü

İYİ İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir partisinden istifa etti. Böylece İYİ Parti'nin temsilci sayısı 43'ten 32'ye düştü.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

“KALBİMDEKİ BAĞI KIRDIM”

Özdemir kararını sosyal medya hesabından şu sözlerle kamuoyuna duyurdu:

“Siyasi hayatımın başlangıç ​​noktası olan ve inandığım değerler uğruna canla başla mücadele verdiğim İYİ Parti'den bağlarımı kopardığım için ayrıldım. Milletvekili olarak milletvekili olduğumun bilincindeyim. Sadece beni ve kendi seçim bölgemdeki vatandaşlarımızı seçenlerin değil, Türkiye'nin her yerindeki vatandaşlarımız için.

“BANA OY VERENLERİ UTANMAYACAĞIM”

Seçim kampanyam; Yetimhaneden ayrılan kızlarımıza, hem anne hem baba olması gereken kadınlara, engelli ve sahipsiz hayvanlara çözüm bulmak için mücadeleye kararlı olduğumu ve bu vesileyle başkan yardımcılığını kazandığımı biliyorum.

Söz verdiğim dört konu başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü için çalışmalarıma devam edeceğimden emin olabilirsiniz.

Benim için önemli olan; Değerlerimi ve inançlarımı onlardan vazgeçmeden savunun. Milletvekili olarak bundan sonraki hayatımda da bu ilkeler doğrultusunda var gücümle çalışmaya devam edeceğim. “Bana oy verenleri utandırmayacağım”

Milletvekili sayısı 32'ye düştü

Nimet Özdemir'in istifasının ardından, 14 Mayıs 2023 genel seçimleri sonrasında 44 olan İYİ Parti TBMM grubunun milletvekili sayısı, daha önceki istifalarla birlikte 32'ye geriledi. (DHA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Paris'te panik bombası!  Polis alarma geçirildiParis'te panik bombası! Polis alarma geçirildi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom