Güncel Haberler

Tekrarlanan seçimlerde eşinin yerine aday oldu: Seçimi kazandı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Karabük merkezde görev yapan ilk müdür olduğunu iddia eden Aysun Bostancı, yönetimlerde tüm kadınların bulunmasını istediğini söyledi.

Kamyon şoförü, “31 Mart seçimlerini eşim kazandı. Sonra iptal edildi, seçimler başarısızlıkla sonuçlandı. Halkımızın sayesinde koştum ve kazandım. Eşim hem evde hem de müdürün ofisinde yardımcı olacak. Kadınlarımızın her yerde seçme ve seçilme hakkına sahip olduğunu kanıtladım. Ayrıca her yerde kadınlarımız var. Herkese tavsiye ederim. “Tüm kadınların yönetimlerde yer almasını istiyorum.” dedi.

“KADIN OLARAK TEK PATRON”

Eşi şef seçilen Fahri Bostancı ise şunları söyledi: “Eşim 'Ben bu işi yapacağım' dedi. Onun arkasında mahalle halkı da vardı. Mahallemizde planladığımız projeleri eşimle birlikte sürdüreceğiz. Eşim de mahalle halkına verdiğim sözü tutacak, “En büyük katkıyı mahallem ve ben sağlayacağız. bu soruna” dedi.

Aysun Bostancı, seçimi kazandıktan sonra mahalle sakinlerinin ve kendisine destek veren kadınların tebriklerini kabul etti. Aydınlıkevler ilçe başkanı seçimini kazanan Aysun Bostancı, tarihte kent merkezinde seçilen ilk kadın muhtar oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking