Güncel Haberler

Vodafone Sultanlar Ligi play-off finalinde Eczacbıaşı Dynavit seride durumu 2-2’ye getirdi – Son Dakika Spor Haberleri

Serinin beşinci ve son maçı ise 21 Nisan Pazar günü F.Bahçe'nin ev sahipliğinde saat 19.00'da aynı salonda oynanacak. Maçı kazanan takım Vodafone Sultanlar Ligi voleybolunun şampiyonu olacak.

Maça etkili başlayan Eczacıbaşı Dynavit, 5-1 öne geçti. Fenerbahçe skoru 16-16'ya getirerek 19-17 öne geçmesine rağmen setin son bölümünde etkili olan Eczacıbaşı ilk seti 25-21 kazandı.

İkinci setin ilk bölümünde maça hakim olan ev sahibi ekip 10-6 öne geçti. Devre arasında iyi bir dönüş yapan Fenerbahçe skoru 12-12'ye getirdi. İkinci setin yarısında sarı-lacivertliler basit servis hataları nedeniyle puan kaybetti. İkinci bölümde hücumda etkili olan ve rakibine kolay sayı şansı tanımayan Eczacıbaşı seti 25-21 kazanarak skoru 2-0'a getirdi.

Üçüncü set müsabakayla başladı. Skor 6-6 olunca F.Bahçe 8-6 öne geçse de Eczacıbaşı rakibine 3-0'lık seriyle karşılık verdi ve devreyi 9-8 önde tamamladı. Setin son bölümünde Boskovic'in şutlarıyla hücumda etkili olan Eczacıbaşı, son seti 25-21, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

F.Bahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, karşılaşmayı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile takip etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber