Güncel Haberler

Yemeği beğenmediğini söyleyip hesabı ödemeden gitmişti! Tepkilerin odağındaki Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral konuştu: ‘Kumpas kurmuşlar’

Artvin Yusufeli’nde Kaymakam Hacı Kerim Meral, 2 misafiriyle birlikte bir restoranda akşam yemeğine gitti. Misafirleriyle birlikte döner yiyen, tatlı yiyen, çay içen ve kasaya yönelen Kaymakam Meral, yemeği beğenmediğini ve hesabı ödemeden gittiğini söyledi. Girişimci Ferhat Kodat “Umarım faturayı ödemezsiniz, teşekkürler ama müşterilerimizin önünde bizi gücendirmeniz beni ve meslektaşlarımızı üzüyor.” dedi. Tepkilerin odağında yer alan kaymakam hakkında soruşturma başlatılırken, bizzat kaymakam Meral de “Olay tamamen çarpıtmadır. Komplo düzenlemişlerdir.” Diyerek kendini savundu.

Yemeği beğenmediğini ve faturayı ödemediğini söyledi

Edinilen bilgiye göre kaza, 6 Kasım Pazartesi günü saat 12.17’de meydana geldi. Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, 2 misafiriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren bir restorana geldi.

Ailenin oturma odasında oturan Meral, siparişi almaya gelen garsona cağ döner istediğini söyledi. Garson, işletmelerindeki iş yoğunluğundan dolayı genelde Cağ Döner’i saat 23.00’ten sonra kesmediklerini ancak porsiyon halinde servis yapabildiklerini söyledi. Daha sonra kaymakam Meral bir porsiyon döner siparişi verdi. Misafirleriyle birlikte döner yiyen, tatlı yiyen, çay içen ve kasaya giden Kaymakam Meral, diğer müşterilerin yanı sıra işletme sahibi Ferhat Kodat’a da döner, pilav ve pilavı beğenmediğini söyleyerek işyerinden ayrıldı. puding. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

“Davranışları bizi şok etti”

Konuyla ilgili açıklama yapan girişimci Ferhat Kodat, şunları söyledi: “Yeni ilçemize yakın zamanda taşındık. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz. Kaymakamımızın davranışı bizi üzdü. Hesabı ödememesi lazım, teşekkür ederim ama müşterilerimizin önünde bize hakaret etmesi beni ve meslektaşlarımızı üzdü. İşyerimize ilk defa geliyor. Diğer müşterilerimize sağladığımız hizmetin aynısını kaymakamımıza da sunduk. Kasaya geldi, “Yemekleri beğenmedim, tatlıyı beğenmedim o yüzden faturayı ödemiyorum” diye bağırıp gitti. “Onlara iyi dileklerde bulunduk ve koloniyi onlara teklif ettik” dedi.

AW071102_01 (1)

ARTVİN HÜKÜMETİ DUYURDU: “SORGULAMA BAŞLATILDI”

Konu gündeme gelirken İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı ve Artvin Valiliği bir açıklama yaptı.

AW071427_01

Açıklamada, şöyle denildi: “Bugün medyada çıkan konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığımız tarafından müfettiş görevlendirilmiş ve Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulmuştur.”

İLÇE VALİ: ‘KOMPLO YAPTILAR’

10Haber’in Ersin Eroğlu haberine göre Kaymakam Meral, şunları söyledi:

“Olan tam bir çarpıtmadır. Komplo düzenlediler. O restoranda defalarca yemek yedik. Ben her zaman esnafın yanındayım. 29 Ekim’de de bayrak verdik. Cüzdanım yanımda değildi. İki arkadaş zaten beni akşam yemeğine davet etmişti. Dikkat ederseniz videoda gülüyorum ve konuşuyorum. Restoran işletmecisine “Etiniz” dedim. “Çok güzel ama geçen gün daha iyiydi, daha güzeldi” dedim. biraz zor. Arkadaşlarım hesabı ödemek üzereydi. “Teşekkür ederim Sayın Kaymakamım” dedi. “Faturayı onlardan almayın” dedim. Bu gece veya yarın gardiyanları gönderip hesabı ödemeyi düşünüyordum. Haberden sonra. “Lokanta sahibiyle konuştum. Kaymakam ‘Ben sizin samimiyetinize inanıyorum, yanlış anladım. Hakkımda soruşturma açıldı. Bugün müfettişler gelecek’ dedi.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İsrail'den Cenin mülteci kampına baskın!İsrail’den Cenin mülteci kampına baskın!
Kamyon kaza yaptı, dökülen yakıtı çuvallara doldurdularKamyon kaza yaptı, dökülen yakıtı çuvallara doldurdular
Popüler çevrimiçi görüntülü sohbet platformu kapatıldıPopüler çevrimiçi görüntülü sohbet platformu kapatıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking