Güncel Haberler

Sokak ortasında darp… Çanakkale Valiliği duyurdu: 1 polis tutuklandı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Çanakkale'nin Çan Mahallesi'nde iki polis memurunun sokak ortasında iki kişiyi dövdüğü görüntüler gündem oldu.

Çan İlçesi Hacı İbrahim Bodur Caddesi üzerinde çok sayıda araca çarpan aracın sürücüsü, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Polis ekibinin yakaladığı kişiler arasında kavga çıktığı ve polise yumruklarla saldırıldığı iddia edilirken, polis tarafından darp edilen kişilerin görüntüleri ortaya çıktı.

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan şüphelilerin vücutlarında kırıklar olduğu öğrenildi.

Çan Kaymakamlığı yetkilileri, iki polis memurunun açığa alınıp gözaltına alındığı bilgisini paylaştı. Polis memurlarının adliyeye sevk edileceği ve Çanakkale Valiliği ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nün İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talebinde bulunduğu öğrenildi.

BİR POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Son olarak Çanakkale Valiliği, Çan ilçesinde trafik kazası geçirdikten sonra olay yerinden kaçan 2 kişinin yakalanması sırasında meydana gelen olayla ilgili açığa alınan 2 polis memurundan birinin tutuklandığını duyurdu.

Valilik açıklamasında, 11 Haziran Salı günü saat 00.30 sıralarında mahallede bir trafik kazası meydana geldiği belirtilirken, şunlar kaydedildi:

“Ekiplerimizin olaya karışan kişilerin yakalanması ve olay yerinden kaçmaları sırasındaki davranışları kesinlikle kabul edilemez. Bu tutumlarından dolayı 2 polis memuru derhal görevden uzaklaştırılmış ve haklarında adli ve idari dava başlatılmıştır. Polis memurlarından biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking